Caleido – episodul „Implicare”

Anul acesta vrem să-i ajutăm cum putem pe cei aflați în nevoie. Dacă tot prindem 1 decembrie împreună în timpul festivalului, dacă tot vine Centenarul Unirii și dacă tot se apropie sărbătorile, este un moment bun să ne solidarizăm și să îi ajutăm pe cei aflați în nevoie. Așadar, vă propunem două căi prin care vă puteți implica pozitiv și punctual în comunitățile marginalizate din Ferentari.

Înainte să vă povestim despre ce e vorba, trebuie să știți că participarea la Caleido nu este în niciun caz condiționată de implicarea în această campanie. Intrarea este și va rămâne liberă.

Prin urmare, am luat legătura cu două ong-uri care de-a lungul timpului s-au implicat activ în această zonă: Policy Center for Roma and Minorities și Centrul Comunitar „La Stela și Dana”. Ne-au spus cu ce am putea ajuta, iar noi vă transmitem și vouă.

Dana organizează pe 23 Decembrie o serbare de Crăciun pentru și împreună cu copiii de la centru. Ar fi frumos ca cei 20 de copii să nu fie ocoliți de cadouri anul acesta. Așadar, avem nevoie de 20 de persoane care să cumpere ceva foarte practic (încălțăminte, îmbrăcăminte de iarnă) sau jucării. Întrucât vin sărbătorile, vă rugăm ca lucrurile să fie într-o stare bună, preferabil noi, însă să nu depășească suma de 150 de lei.

Dacă nu aveți posibilitatea sau timpul necesar să mergeți la cumpărături, venim cu o altă propunere! Puteți dona alimente neperisabile, cum ar fi: făină, ulei, orez, conserve șamd. Iar Policy Center promite să ne ajute cu distribuirea lor după încheierea festivalului.

Dacă optați pentru varianta cadourilor, vă rugăm să ne scrieți un e-mail la contact@caleido.ro, pe pagina de Facebook sau în privat. Noi vă vom trimite toate informațiile despre copilul căruia îi este destinat cadoul.

Toate produsele le vom prelua noi, le vom sorta, împacheta și cu ajutorul celor două ONG-uri le vom distribui în comunitate.

Spațiile pentru donații vor fi prezente la UnTeatru pe toată perioada festivalului.

Comments are now closed for this article