Munteanu Fest, ediția a VI-a

Prietenul nostru, Bogdan Munteanu, își serbează ziua de naștere, ca în fiecare an, printr-un festival cu componentă caritabilă. Sute de persoane sunt așteptate în Clubul Expirat din București la cea de-a 6-a ediție a evenimentului caritabil Munteanu Fest.

Bogdan își dorește ca împreună cu prietenii, artiștii, partenerii și participanții la festival să contribuie la campania #NoiFacemUnSpital a celor de la „Dăruiește Viață” și astfel să ajute copiii bolnavi din România prin construirea primului Spital de Oncologie și Radioterapie Pediatrică din țară, exclusiv din donații și sponsorizări.

Evenimentul va avea loc marți, pe data de 11 octombrie, în Clubul Expirat din București (Str. Constantin Istrati, nr. 1) și va începe la ora 18:00. Pe scenă vor urca formațiile: Partizan, Sarmalele Reci, Omu Gnom, Eyedrops, Something Stellar. Iar la pupitrele de DJ se vor afla: Brugner și Hefe. 

„Ediția precedentă s-a desfășurat online din cauza pandemiei, iar anul ăsta mi-am dorit tare mult să pot organiza evenimentul ca odinioară, alături de cei dragi. Iată că visul mi se va împlini pe 11 octombrie. Și le sunt recunoscător celor de la Expirat pentru găzduire și sprijin, dar și celor 5 formații și 2 DJ care au spus DA fără nicio ezitare. Am ales campania #NoiFacemUnSpital a celor de la „Dăruiește Viață” pentru această ediție deoarece am avut privilegiul să ajung vara aceasta pe șantierul spitalului și am rămas impresionat de ceea ce au reușit oamenii aceștia frumoși. Vreau să dau o mână de ajutor și să reușim să strângem cât mai multe fonduri pentru această campanie. Copiii bolnavi din România au mare nevoie de un Spital de Oncologie şi Radioterapie.” – a declarat Bogdan Munteanu, organizatorul evenimentului.

Biletele sunt disponibile pe platforma Eventbookhttps://eventbook.ro/music/bilete-munteanu-fest-caritabil-fest.

Un bilet cumpărat reprezintă accesul la concert, dar și o donație pentru Dăruiește Viață. Toate încasările în urma evenimentului vor fi donate pentru campania #NoiFacemUnSpital.

Mai multe detalii pot fi găsite pe pagina dedicată de eveniment: https://fb.me/e/2cY4LIHEk