Domnișoara Iulia – Caleido Talks
Invitați: Dana Rogoz, Mihaela Trofimov și Richard Bovnoczki
O discuție despre cum se construiesc, într-un spectacol de teatru din secolul XXI, trei personaje create în secolul XIX.
Invitați: Dana Rogoz, Mihaela Trofimov și Richard Bovnoczki
O discuție despre cum se construiesc, într-un spectacol de teatru din secolul XXI, trei personaje create în secolul XIX.
Andrei joacă în Caleido în spectacolul “De ce tocmai tu?”, scris și regizat de Natalie Ester.
Artistul Zsolt Lovas Fekete ne vorbește despre Perkucigo, unul dintre cele mai interesante spectacole propuse în acest an de Festivalul Caleido.
„Am încercat să ne apropiem pas cu pas și să înțelegem autismul ca formă de diversitate”, spune actrița Florina Gleznea despre spectacolul „Singurătatea pietrelor” (regia Norbert Boda), în care o vedem în Caleido 2021 și care abordează un subiect important despre care vorbim prea puțin în România: viața copiilor cu autism. Despre provocările acestei producții Unteatru, cât și despre zona independentă și consecințele pandemiei, am stat de vorbă în rândurile care urmează.
Pe 18 și 19 decembrie am văzut cum se descompun oamenii în nopțile nedormite într-un spectacol regizat de Andrei și Andreea Grosu după textul lui Strindberg. Mulțumim că ați fost alături la unteatru!
Marți, 28 septembrie, de la ora 20, va avea loc o nouă reprezentație a spectacolului „Libretto Impostura” la Teatru Infinit din str. Mihai Eminescu 127, o producție Caleido în regia lui Matei Lucaci-Grünberg.
Alex Popa este actor al Teatrului Excelsior din București, însă îl regăsim și în spațiul independent, mai ales în producțiile Unteatru. În Festivalul Caleido, îl vedem în „Pelicanul”, în regia lui Florin Liță, o co-producție Unteatru și Caleido din 2019, în care îl interpretează pe Fredrick, un tânăr alcoolic, confruntat cu abuzul domestic. Am stat de vorbă despre acest rol, dar și despre perioada de pandemie, despre generația din care face parte și despre teatrul independent de la noi. Iată!