Domnișoara Iulia | spectacol-lectură

„Pentru noi, în momentul acesta al vieții, Domnișoara Iulia e un text cu raze X care ajung până la oase. E despre cum se descompun oamenii în nopțile nedormite și despre mersul pe sfoară fără plasă de siguranță. Ne fascinează cel mai crud și mai devorator Strindberg. E un studiu care te trage adânc sub apă până când simți că nu mai vezi lumina.” – Andrei și Andreea Grosu

de August Strindberg
Regia: Andrei și Andreea Grosu
Distribuție: Dana Rogoz, Richard Bovnoczki, Mihaela Trofimov
Scenografie: Vladimir Turturica
Muzică: Mihai Dobre
O producție Caleido 2020

„Domnișoara Iulia” poate fi vizionat în format spectacol-lectură online, live, miercuri, 2 decembrie, de la ora 18:30. După încheierea reprezentației, vă invităm la o discuție cu echipa artistică a spectacolului. Accesul este gratuit.

Link vizionare: https://us02web.zoom.us/j/83275694876

Festivalul de arte performative Caleido, programat inițial la finalul lunii noiembrie 2020, vă așteaptă în 2021. Cea de-a patra ediție a festivalului va include 20 de producții independente de teatru, dans și performance, șapte dintre acestea fiind producții proprii, patru prezentate în premieră.

***
Proiect finanțat nerambursabil din bugetul local al Sectorului 5 al Municipiului București prin Centrul Cultural și de Tineret „Ștefan Iordache”.

Similar Posts