Rezervă un loc la acest spectacol

 

De Cormac McCarthy
Cu: Șerban Pavlu, Richard Bovnoczki

Regia: Andrei și Andreea Grosu
Scenografia: Vladimir Turturică

Spectacol nerecomandat persoanelor sub 12 ani

O întâlnire

Cormac McCarthy – îi știți numele. De unde? De unde?! El nu este, deci, cunoscut ca dramaturg, ci mai degrabă ca romancier. Dacă ați citit Drumul (a fost și ecranizat) sau Meridianul sângelui, știți, totuși, că este unul dintre marii romancieri americani ai zilelor noastre tulburi.

Iubit și deopotrivă înspăimântător. Crud, dar just. Iată, deci, că domnul McCarthy nu e mai prejos nici în teatru!

The Sunset Limited face parte din repertoriul UNTEATRU, unul dintre cele mai curajoase spații teatrale din capitală. Se prezintă în fața spectactorilor cu o distribuție magnifică: Șerban Pavlu și Richard Bovnoczki, doi dintre cei mai iubiți și mai jucați (încă) tineri actori din România.

Vreți să știți ce este The Sunset Limited? Trebuie să veniți la teatru, în festival. Noi nu putem decât să vă spunem că este o poveste despre fragilitate, despre vulnerabilitate, dar și despre putere, despre îndrăzneală, o poveste despre cele mai întunecate gânduri, dar și despre cele mai suave provocări, despre iubire, dar și despre ură. Un spectacol al extremelor! Un spectacol care nu exclude prietenia, și ideea de Dumnezeu (complicată idee, trebuie să admiteți), dar și fricile cele mai intime, dar și dorurile cele mai adânci și cele mai ascunse.

The Sunset Limited se joacă așa: ca o întâlnire între doi oameni. Sunt oameni-oameni, cu nevoi, cu spaime, iar tu, spectatorul, ești martorul profund al legăturii lor. Pentru că vorbim despre artă, vei pleca acasă gândindu-te la lucrurile la care, în goana secolului XXI, preferi să nu te mai gândești.

Din The Sunset Limited (unul dintre cele mai apreciate spectacole din capitală), spectatorul iese în câștig, iese mai bogat cu câteva întrebări și, poate, chiar cu câteva răspunsuri îndelung și pe nedrept ocolite, răspunsuri de care avem nevoie pentru a îndura viața și a trece de la o zi la următoarea, și la următoarea, și la următoarea, și tot așa, în curgerea timpului nostru scurt.

text de Andrei Crăciun

Înapoi la program