Apel deschis pentru producții artistice în Festivalul Caleido

Invităm artiști/artiste/artistx, companii și colective artistice care lucrează în regim independent să propună producții artistice care să fie prezentate în Festivalul de Arte Performative Caleido. 

A cincea ediție a Festivalului Caleido se va desfășura la Timișoara, în perioada 27 noiembrie – 1 decembrie 2023 și va cuprinde 20 de spectacole naționale și internaționale, discuții și ateliere, grupate în jurul temei togetherness, înțeleasă ca prilej sau context pentru dialog și reflecție comună despre condițiile, experiențele, comportamentele, atitudinile (personale, culturale, sociale, politice) care ne afectează munca artistică.

Căutăm producții artistice (teatru, dans, performance, instalații performative) create în ultimii trei ani, care propun abordări și estetici noi, în linia diversității culturale și etnice pe care Caleido o promovează. Căutăm producții independente, mici sau medii, care nu necesită o mobilizare tehnică excepțională, pretabile unor scene/spații ceva mai restrânse.

Vă rugăm să ne transmiteți:

  • informații despre producția artistică (descriere, echipă, durată, data premierei, unde a mai fost prezentat)
  • o înregistrare completă a acesteia (cu link și parolă acolo unde este cazul)
  • cerințele/nevoile tehnice 
  • CV-urile artiștilor implicați în proiect și datele lor de contact 
  • un buget estimativ. Țineți cont de faptul că suma finală trebuie să includă toate costurile necesare prezentării producției artistice la Timișoara pentru toate persoanele implicate (onorarii, transport echipă, transport scenografie, cazare, diurnă etc)

Selecția producțiilor artistice va fi făcută de echipa Caleido. Aplicația se depune la adresa festival@caleido.ro până la data de 13 aprilie, ora 23.59. Anunțăm rezultatele pe 3 mai. 

Așteptăm propunerile voastre!
Echipa Caleido

Fotografie de Alex Iacob, din spectacolul „Nu toți sunt eroi” – Coregrafie și interpretare Cristina Lilienfeld și Smaranda Găbudeanu

Similar Posts