Bianca Mareș: „Vulnerabilitatea este o trăsătură crucială în lumea actorilor”

Pe Bianca Mareș o puteți vedea în “Dead Poets Society” în cadrul festivalului CALEIDO. 

Dead Poets Society. Despre ce ne vorbește acest spectacol, Bianca? De ce ar fi bine pentru un tânăr să îl vadă?

”Dead Poets Society” este un spectacol despre un grup de elevi dintr-un internat prestigios și profesoara lor de limba engleză, Jane Keating. Spectacolul explorează teme precum libertatea individuală, pasiunea pentru poezie și artă, rebeliunea împotriva normelor sociale și a presiunii părinților. 

Ar fi benefic pentru un tânăr să-l vadă deoarece îi poate inspira să-și urmeze pasiunile, să gândească independent și să aibă curajul să se ridice împotriva convențiilor sociale dacă acestea îi limitează dezvoltarea personală. Mesajele de încredere în sine, exprimarea creativă și dorința de a trăi viața în mod autentic pot fi inspiratoare și motivaționale pentru tineri.

În acest an, CALEIDO se desfășoară sub egida cuvântului TOGETHERNESS. Cât de important este să fim solidari și să fim împreună prin istorie? Cum se raportează un tânăr la ideea aceasta care pare astăzi dintr-o altă lume, ideea de solidaritate? 

Tema „TOGETHERNESS” are o semnificație profundă în lumea de astăzi. Solidaritatea și conexiunea între oameni sunt deosebit de importante în contextul actual, unde societatea se confruntă cu provocări majore precum schimbările climatice, inegalitățile sociale și crize globale. Solidaritatea înseamnă să fim alături unii de alții, să ne susținem reciproc și să contribuim la binele comun. 

Pentru un tânăr, această idee poate părea dintr-o altă lume, deoarece uneori societatea modernă poate promova individualismul sau izolarea. Cu toate acestea, este important să înțeleagă că solidaritatea și conexiunea cu ceilalți pot avea un impact pozitiv asupra vieții lor și pot contribui la schimbarea lumii într-un mod mai bun.

Interviul complet aici: https://filme-carti.ro/interviu-2/vulnerabilitatea-este-o-trasatura-cruciala-in-lumea-actorilor-interviu-bianca-mares-actrita-99471/

Similar Posts