Cornel Lazia în vizită la seră

Fotograful Cornel Lazia ne-a vizitat sera din Grădina Casei Universitarilor (unteatru open-air). Iată câteva imagini pe care le-a surprins.

Sera | The Greenhouse concentrează o serie de fotografii care surprind natura revendicându-și locul în spațiul urban. Este rezultatul unui proces colaborativ între artista Lise Wulff și opt tineri de la Studiourile Ferentari.

Concept și îndrumare: Lise Wulff
Fotografii și postprocesare: Ale, Alex Dinuț, Alexia-Adriana Șerban, Lucian Berdei, Petrișor Barbu, Robert Harisiade, Ștefania Iordache, Vlad-Andrei Roșianu

Lise Wulff este o artistă vizuală care trăiește și activează în Oslo. Ea conectează domeniile artei și culturii cu cele ale mediului înconjurător și ale naturii. În lucrările ei folosește o varietate de materiale, de la pictură, fotografie și sculptură la materiale provenite din natură, și proiecte la scală mare. Proiectul international de artă „The Scream from Nature” a fost inclus în celebrarea oficială a lui Edvard Munch în 2013 și colaborează cu Programul de Mediul al Națiunilor Unite. Wulff caută să crească vizibilitatea interconexiunii dintre oameni și natură, iar lucrările ei sunt lăsate intenționat să sufere modificări cauzate de procesele naturale și de schimbarea timpurilor și anotimpurilor.

_____

Sera | The Greenhouse și expoziția foto fac parte din proiectul DIALOG (Diversity in Arts. Learning Opportunities and Growth), finanțat prin Granturile SEE 2014 – 2021 în cadrul Programului RO-CULTURA.

Similar Posts