Neverland – Caleido Talks
Invitați: Iulia Rugină și Teo Haha/ Claudiu Teohari
O discuție despre cum ne jucăm de-a viața și care e treaba cu generația Peter Pan.
Invitați: Iulia Rugină și Teo Haha/ Claudiu Teohari
O discuție despre cum ne jucăm de-a viața și care e treaba cu generația Peter Pan.
Alex Popa este actor al Teatrului Excelsior din București, însă îl regăsim și în spațiul independent, mai ales în producțiile Unteatru. În Festivalul Caleido, îl vedem în „Pelicanul”, în regia lui Florin Liță, o co-producție Unteatru și Caleido din 2019, în care îl interpretează pe Fredrick, un tânăr alcoolic, confruntat cu abuzul domestic. Am stat de vorbă despre acest rol, dar și despre perioada de pandemie, despre generația din care face parte și despre teatrul independent de la noi. Iată!
Invitați: Gabriel Sandu și Elise Wilk
Pe Andrei îl puteți vedea în Caleido în spectacolele Libretto Solitudine și Cui i-e frică de Mitică? sau Atenție, se taie apa!. Ambele sunt regizate de Matei Lucaci-Grunberg.
Încă tânărul Huluba poate fi văzut în Caleido în Libretto Solitudine și Cui i-e frică de Mitică sau Atenție, se taie apa, ambele regizate de Matei Lucaci-Grunberg.
Am vorbit cu regizorul spectacolului „Nu ne-am născut în locul potrivit”, care deschide Caleido, despre rasism, antisemitism, șovinism, xenofobie, dar , mai ales, despre teatru. Andrei Crăciun David Schwartz, Caleido e un festival care se dedică bogăției pe care o aduce diversitatea etnică. Are teatrul puterea să schimbe mentalitățile viciate de șovinism, antisemitism, xenofobie? Mai…
Ionuț a inițiat și coordonează proiectul PlayHood de – déjà! – șapte ani. PlayHood e, mai ales, un fel de a întinde o mână copiilor, adolescenților și tinerilor din Ferentari, să se salveze prin artă și să devină oameni mai buni. PlayHood e, totodată, și o trupă care nu lipsește din festivalul Caleido nici în acest an greu.