Libretto Impostura | spectacol-lectură

„Libretto Impostura” reprezintă cea de-a doua parte a trilogiei Libretto și este un fals libret despre impostură. O comedie tristă. „Libretto Impostura” este construit ca un spectacol colectiv, în care membrii trupei își propun să dezbată impostura – uneori comic, alteori tragic, uneori necesar și în multe cazuri absurd. Impostura există, sindromul imposturii există, iar spectacolul nu încearcă să judece impostura ci să o descopere și eventual să o înțeleagă și să o accepte.

Regia: Matei Lucaci-Grünberg
Distribuție: Ștefan Huluba, Andrei Cătălin, Reka Szasz, Teodora Dincă, Kostas Mincu și Sever Bârzan
Scenografia: Flavia Barabas
Costume: Iolanda Mutu
Coregrafie: Mariana Gavriciuc
O producție Caleido 2020

„Libretto Impostura” poate fi vizionat în format spectacol-lectură online, live, sâmbătă, 28 noiembrie, de la ora 18:30. După încheierea reprezentației, vă invităm la o discuție cu echipa spectacolului, trupa Jamais Vu. Accesul este gratuit.

Link vizionare: https://us02web.zoom.us/j/87810460266

Festivalul de arte performative Caleido, programat inițial la finalul lunii noiembrie 2020, vă așteaptă în 2021. Cea de-a patra ediție a festivalului va include 20 de producții independente de teatru, dans și performance, șapte dintre acestea fiind producții proprii, patru prezentate în premieră.

***
Proiect finanțat nerambursabil din bugetul local al Sectorului 5 al Municipiului București prin Centrul Cultural și de Tineret „Ștefan Iordache”.

Similar Posts