Libretto Impostura | Teatru Infinit

Sâmbătă, 23 octombrie, ne vedem la Teatru Infinit la ora 19.00!

Programăm o nouă reprezentație Libretto Impostura, cât încă ne mai putem bucura de teatru și mai ales de impostură (aici probabil să nu întâmpinăm probleme prea curând),. Așadar ne întâlnim sâmbătă, 23 octombrie, tot la Teatru Infinit (Strada Mihai Eminescu 127).

Data trecută am fost vizitați de Din dragoste pentru teatru care priviți ce măgulitor scrie despre noi: „Libretto Impostura este descris ca un fals libret despre impostură. După Libretto Solitudine (despre care puteți să citiți aici), un fals cabaret despre singurătate, Impostura continuă trilogia Libretto gândită, scrisă, orchestrată și jucată de membrii trupei Jamais-Vu și abordează această ingrată temă a imposturii. Cu același umor, cu aceeași delicatețe amestecată cu ironie și cu aceleași texte scrise excelent – de data aceasta de către Matei Lucaci-Grünberg, Sever Bârzan, Radu Dragomirescu, Mariana Gavriciuc, trupa Jamais-Vu și avându-i ca surse de inspirație pe Alexandru Tatos, Oliver Sacks, P.T. Anderson.”

BILETE
50 de lei (întreg)/40 de lei (redus pentru elevi, studenți și pensionari) ONLINE sau la numărul de telefon 0731 336 344

_______

Accesul la spectacol va fi permis exclusiv persoanelor care dețin certificatul digital UE privind COVID-19 și pentru care au trecut mai mult de 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2. 
Purtarea măștii de protecție este obligatorie pe toată durata participării la eveniment.

Similar Posts