Stagiunea Caleido pune în scenă diversitatea culturală și vorbește despre cele mai importante teme care polarizează societatea actuală prin intermediul a cinci spectacole de teatru, dans și performance produse în ultimii ani. 

Programul evenimentului va fi completat de proiecția filmului „R.M.N.” de Cristian Mungiu și un concert de improvizație muzicală live, cu pian.

Stagiunea Caleido urmărește să ofere spațiu de manifestare tinerilor actori aflați la început de drum, dar și să îi aducă pe cei cunoscuți mai aproape de public. Accesul este liber pe bază de rezervare.

Program

Vineri, 11 noiembrie
19:30 O familie fericită (de Alina Berzunțeanu și István Téglás)

Sâmbătă, 12 noiembrie
16:00 Pelicanul (regia: Florin Liță)
20:00 Aleea stereotipurilor (coordonatori: Ionuț Oprea și Mădălina Dorobanțu)

Duminică, 13 noiembrie
16:00 Libretto Impostura (regia: Matei Lucaci-Grünberg)
20:00 R.M.N. (regia și scenariul Cristian Mungiu)

Luni, 14 noiembrie
19:30 Domnișoara Iulia (regia: Andrei și Andreea Grosu)
21:30 Improvizație muzicală (de Iulian Sfîrcea, Andrei Bratu, Vlad Pasencu și Oana Laura Gabriela)


Văzut de Radio Guerrilla
Parteneri media: Zile și Nopți Cooperativa Urbană, Critic Eyez, Filme-carti.ro, Happ.ro, IqAds, IQool, Smark, Liternet, Metropotam, Munteanu, Observator Cultural, Psychologies, Spotmedia, Suplimentul de Cultură, The Institute, Urban.ro, Ziarul Metropolis.

Stagiunea Caleido va avea loc între 11 – 14 noiembrie, la unteatru (Sfinții Apostoli 44, București). Accesul este liber pe bază de rezervare.

Stagiunea Caleido este un eveniment organizat de Fundația Amfiteatru. Proiect finanţat din fonduri nerambursabile de la bugetul local al Sectorului 5 al Municipiului Bucureşti prin Ordonanța nr. 51/1998 privind sistemul de finanțare a programelor, proiectelor și acțiunilor culturale, prin Centrul Cultural şi de Tineret „Ştefan Iordache”.