Ovidiu Mihăiță: „Să nu uităm că regii nu suportă un lucru – să râdem de ei”

Ovidiu Mihăiță, este unul dintre motoarele antreprizei teatrale libere AUĂLEU, responsabilă pentru ”HUOOOOO!!!”, dar și pentru „Grand Hostel Timișoara”.

Secretul “HUOOOOO!!!”

HUOOOOO!!!” nu are secrete, dar nici nu le pot spune. El a apărut într-un context în care era necesar, atunci acolo. Solidaritatea celor care mergeau la proteste i-a împins mai apoi în sala de teatru și de aici tăvălugul. Cred că spectacolele care tratează subiecte politice prea sunt transportate cu dricul. Nu spun să montăm cortul de circ, dar să nu uităm că regii nu suportă un lucru: să râdem de ei.

Povestea antreprizei AUĂLEU 

Mă bucură că am reușit să păstrăm AUĂLEU liber. Nu pot spune cât e greu a fost, dar cu siguranță nu e ușor. Tentații sunt la tot pasul, e foarte ușor să cazi în păcat din cauza banilor. În fapt în ceea ce privește libertatea unei antreprize de genul acesta, pot spune că ea este strict legată de finanțările pe care le accesează. Cum la noi este 0 barat… dacă vrei o comparație, uită-te la un câine în lanț și la un vagabond, vezi ce zâmbete au, care e castrat, care nu. Bobițe sau oase?

Interviul complet aici: https://www.iqads.ro/articol/66098/ovidiu-mihaita-sa-nu-uitam-ca-regii-nu-suporta-un-lucru-sa-radem-de-ei

Similar Posts